26 Haziran 2008 Perşembe

dogum ?!

hayatim bosluklardayken tanistigim; o olmasaydi nerelerde kimlerin altinda calisiyo olurdum bilmiyorum sorgulamak bile kortugum olurdu blogun var olus sebebini bu yazi icin siktir edip sadece senin icin yaziyorum, hayatimi var olusumu anlamlandirmaya bile calismiyorum cunku benim yerim senin kafanin ici yanlis bi yerde oldugumu biliyorum bu yusden sorgulamiyorum bile bunu olmasi gereken kafanin icinde, daima lilya filminde ki kucuk oglan cocugu gibi sana kisin sebze yetistirilmemesini ogutlemek senin camille clodel kadar yetenekli oldugunu, anlamasan ve kendini degersiz bulsan da her seye ragmen, butun cektirdiklerine ragmen solemek august rodinlerin kendini sana bisiy olarak gostermelerinden korumak, evet var olusum bu temellidir soledigimiz yalanlarin varligini kabul ederek olusturdugumus farkli bi durustluk hali bizimkisi "gencken" bikmadan dinledigimis gurbun adinin egoist olmasi bile yeterince metaforik gecenin en karanliginda sana gelip votka tonik olmak annen ben sen ve diger butun pipisi olanlar bulutlarin ustunde erisilmes bi dialog hali nerde olursam oliim seni her daim duyumsuyorum, hic bi zaman dogum gununun ne zaman oldugunu bilemiycek olsamda iyiki dogdun kafanin icinden.........

7 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi ki doğdunuz kafanızın içinizden, nice yıllara. Augustusozan bu arada yazı gerçekten hoş olmuş. Ruhunuzu yazıyı okuyunca hissedebiliyorum gerçektende. Aklınızdan daha çok ruhunuzun belkide ilk defa bu kadar çok yansıdığı bir yazı diyebilirim. Gerçi bundan bir önceki yazınızda sanki daha yumuşaktı diğerlerine göre.

augustusozan dedi ki...

tesekkur ederim henuw bu bligun bu yazidan haberi olmasada hatta gercek d gunu tarihinin bu gun oldugunu gec ogrensemde

Adsız dedi ki...

Rica ederim gerçekten ilginç bir durummuş.

Zarpandit dedi ki...

canım benım, ben de bılmıyorum senın dogum gununu, ne fark eder kı
kafamın ıcındesın
kafanın ıcındeyım her dakka
yıne eskısı gıbı olsa dı mı hersey ne hos olurdu:)
amaan be ozan sevıyorum senı :)
hatta yirim senı :)))
ne desem bılemedım :))

su fotorafı da koymussun ya suraya yuh artık daha ne dıyım :))))))))
utandım bak cok da çikinim :)))

augustusozan dedi ki...

acikcasi fazlasevimli bisiy yazmani bekmlemiyodum hatta su sira benimle ilgili dusuncelerinin fazlasiyla romantik olan kislmiyla ilgileniyorum ben bu yaziyi cok icerlerden cikardim bu kadar sevimli ve bol gulen suratli bisey beni tatùmin etmedi acikcas i bu kadar uzaktan goremedigim ve uzulldugum oldu bian icin belkide fazla bekledim senin tepkini oyle ki blogu actiktan sora once diger yasilarin yorumlarini okudum en son heyecanimi kiskirtip bu nu okudum senin de icinde bulundugun durumdur belkid esadece hayatindadurmam gerektigi icin duruyorum gibi sinirlari zorluyomuyus vadesi mi doldu ????

Zarpandit dedi ki...

oyle seyler deme ozan,, ben sadece dıcek bısı bulamıyorum, ifade sınırlarım zorlanıyolar fecı senınle ılgılı artık..
cok ozledım cok bılmemne.. sınırlerım bozuk.. ustume gelme.. :)
cok sevıyorum senı

augustusozan dedi ki...

benimde ole gergin bi tef kivaminda geziyorum ortada seviyorum bende seni muaah